El local

EL LOCAL

La nostra història comença el 1988 quan obrim un petit obrador per la fabricació de pasta fresca que veníem a restaurants i botigues de la comarca. Al juliol de 1992 ens  traslladem a Sant Pere de Ribes, on incorporem una botiga per a la venda directa dels nostres productes i ampliem la nostra oferta amb diferents tipus de cuina. Paral·lelament començem a fer les nostres pizzes i a repartir-les a domicili.

A l’abril del 2010 tornem de nou a Ribes i traslladem al nou restaurant el que hem après durant aquests anys. Continuem intentant innovar amb nous plats i amb diferents events, com ara música en directe i nits temàtiques, barrejant cuina, música i cultura.

El 1998 obrim un restaurant a Sitges i durant anys anem donant forma al nostre projecte. Vam canviar els motius decoratius i la música, amb inspiració africana, seguint després apropant-nos a altres cultures. Les persones que durant anys han treballat amb nosaltres ens han anat deixant les seves cultures culinàries, de Àfrica, Àmerica i Àsia. Amb el pas dels anys hem anat evolucionant barrejant plats vegetarians i cuines del món amb el nostre toc particular.